Hořčičná omáčka z vývaru

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 250 ml Vývar zeleninový
  • 1 kávová lžička Pasta Sambal Oelek
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Hořčice
  • 5 polévková lžíce Olej olivový
  • 3 polévková lžíce Ocet vinný
  • 1 polévková lžíce Kerblík
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 244 kcal
  • Sacharidy 13 g
  • Tuky 20 g
  • Sodík 703 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 2.3 mg
  • Draslík 309.9 mg
  • Vláknina 3268 mg
  • Vitamín A 3268 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejdříve zahřejeme vývar, když je horký přimícháme hořčici, ocet, sambal oelek, sůl a olej. Odstavíme a necháme vychladnout.

  • 2

    Nakonec do studené omáčky přimícháme nasekaný kerblík.

Komentáře k receptu