Omáčka Ljutenica

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 150 g Protlak rajčatový
  • 1 ks Okurky nakládané
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 1 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 307 kcal
  • Sacharidy 56 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 4345 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 3.6 mg
  • Draslík 248.1 mg
  • Vláknina 11929 mg
  • Vitamín A 11929 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.4 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Česnek a cibuli jemně nastrouháme, okurku jemně usekáme.

  • 2

    Do rajčatového protlaku zamícháme trochu oleje a přimícháme všechny připravené suroviny.

  • 3

    Podáváme jako přílohu k minutkám a k masům pečeným na roštu.

Komentáře k receptu