Dresing s kapary a sardelkami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Hellmann's Majonéza originál
  • 1 kávová lžička Hořčice Dijonská
  • 1 ks Sardelové řezy
  • 2 špetka Sůl
  • 3 špetka Cukr moučkový
  • 0.5 dl Víno bílé
  • 1 dl Smetana 33% (šlehačka)
  • 2 polévková lžíce Kapary
  • 1 polévková lžíce Kopr čerstvý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 296 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 38 g
  • Sodík 531 mg
  • Bílkoviny 6 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 37.1 mg
  • Draslík 81.2 mg
  • Vláknina 138 mg
  • Vitamín A 138 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.3 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do mísy dáme 150 g majonézy Hellmanns, 0,5 dl bílého vína, 1 lžičku ostré hořčice, smetanu, sůl a cukr. Vše vyšleháme na hladký krém. Kapary a sardelky pokrájíme na malé kousky.

  • 2

    Omyté snítky čerstvého kopru pokrájíme nadrobno. Do krému přimícháme pokrájené kapary, sardelky i kopr a dresing vymícháme.

Komentáře k receptu