Studená omáčka na ryby

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Majonéza
  • 160 g Žervé
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Okurky nakládané
  • 2 ks Jablka
  • 0.5 ks Cibule
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 245 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 18 g
  • Sodík 1186 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 19 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 148.6 mg
  • Vláknina 6278 mg
  • Vitamín A 6278 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.1 mg
  • Vitamín E 1.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rozšleháme žervé, majonézu, oloupaná, na plátky nakrájená jablka, jemně nakrájenou cibuli a okurku.

  • 2

    Podle potřeby omáčku osolíme, osladíme krupicovým cukrem a okyselíme citronovou šťávou.

Komentáře k receptu