Jarní zelenina s mozzarellou a piniemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 444 kcal
 - Sacharidy 33 g
 - Tuky 24 g
 - Sodík 781 mg
 - Bílkoviny 26 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 49.4 mg
 - Draslík 144.2 mg
 - Vláknina 30720.5 mg
 - Vitamín A 30720.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.2 mg
 - Vitamín E 1.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Piniové oříšky nasucho opražíme na pánvi dozlatova. Přidáme mraženou zeleninovou směs, přilijeme víno a vše zprudka opékáme za stálého míchání asi 5 minut. Potom oheň zmírníme a podusíme ještě 6 minut. Zeleninu ochutíme octem, solí a pepřem.
 - 
                                2
Okapanou mozzarellu nakrájíme na kostičky a posypeme jimi zeleninu. Pánev přikryjeme pokličkou a pokrm dusíme, dokud se sýr neroztaví. Nakonec vmícháme omyté, nasekané lístky bazalky a podáváme.