Kuřecí karbanátky ve slanině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 993 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 79 g
 - Sodík 1530 mg
 - Bílkoviny 40 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 217.8 mg
 - Draslík 621.4 mg
 - Vláknina 3952.5 mg
 - Vitamín A 3952.5 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.4 mg
 - Vitamín E 4.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuřecí stehenní žízky, cibuli, česnek a sýr rozmixujeme, přidáme posekané piniové oříšky, sůl, pepř, vejce a pořádně prohněteme. Z hmoty vytvoříme 4 karbanátky, které lehce obalíme v mouce a dáme do lednice na hodinu odpočinout.
 - 
                                2
Po vyjmutí z lednice obalíme každý karbanátek v plátcích slaniny, které sepneme párátkem. Smažíme na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova.
 - 
                                3
Servírujeme s tatarskou omáčkou, ozdobené pažitkou.