Mrkvovo-jablečné bramboráky

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Ořechy vlašské
  • 80 g Čerstvý sýr
  • 100 ml Mléko polotučné
  • 50 ml Olej rostlinný
  • 1 kávová lžička Skořice mletá
  • 3 ks Jablko
  • 6 ks Mrkev kořen
  • 3 ks Vejce slepičí
  • 3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
  • 1 polévková lžíce Cukr třtinový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 465 kcal
  • Sacharidy 27 g
  • Tuky 46 g
  • Sodík 63 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 184 mg
  • Draslík 174.2 mg
  • Vláknina 16895 mg
  • Vitamín A 16895 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.3 mg
  • Vitamín E 1.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jablko i mrkev oloupeme a nastrouháme.

  • 2

    Smícháme s vejci, moukou, nadrcenými ořechy, skořicí, cukrem a smažíme na oleji.

  • 3

    Podáváme posypané čerstvým sýrem.

Komentáře k receptu