Brambory pečené III.
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 200 kcal
- Sacharidy 31 g
- Tuky 6 g
- Sodík 83 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 31 g
- Cholesterol 9 mg
- Draslík 1033.4 mg
- Vláknina 12510.5 mg
- Vitamín A 12510.5 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 16.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Brambory očistíme, oloupeme a nakrájíme na kostky o straně 2 cm. Osolíme, promícháme s drceným kmínem. 
- 
                                2Zapékací mísu vymastíme, brambory do ní vsypeme, řádně zakapeme tukem a pečeme do růžova v předehřáté troubě. 
- 
                                3Takto připravené brambory podáváme namísto vařených brambor nebo smažených hranolek. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                        