Candát na víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 318 kcal
 - Sacharidy 27 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 144 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 23 g
 - Cholesterol 16 mg
 - Draslík 439.5 mg
 - Vláknina 16739.5 mg
 - Vitamín A 16739.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 19.8 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 23.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na části másla zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme koření, vložíme očištěnou, na porce pokrájenou a osolenou rybu. Dusíme ji asi 15 minut, během dušení podléváme vínem. Měkké porce vyjmeme a vložíme na nahřátou mísu.
 - 
                                2
Ze zbylého másla a mouky připravíme zlatavou jíšku, zředíme ji šťávou z ryby. Omáčku povaříme, přecedíme na candáta a zakapeme citronovou šťávou.