Kapr se zeleninou v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 299 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 269 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 105.9 mg
 - Draslík 598.4 mg
 - Vláknina 10886 mg
 - Vitamín A 10886 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté porce kapra pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli proležet.
 - 
                                2
Potom porce přeložíme na pláty alobalu potřené olejem, obložíme předvařenou zeleninou, plátky oloupaných rajčat, osolíme a poklademe vločkami másla. Alobal zabalíme do balíčků a dobře uzavřeme. Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut. Až se balíčky nafouknou, alobal nastříhneme, dopečeme ještě několik minut.
 - 
                                3
Podáváme v alobalu.