Bylinkový tvaroh

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Tvaroh jemný
  • 200 g Jogurt bílý
  • 80 g Majonéza
  • 100 g Okurka salátová
  • 2 ks Bazalka
  • 0.5 ks Petržel - nať
  • 0.5 ks Kopr čerstvý
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Cukr moučkový
  • 1 polévková lžíce Pažitka
  • 1 polévková lžíce Řeřicha
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 243 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 179 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 6.5 mg
  • Draslík 145.6 mg
  • Vláknina 624 mg
  • Vitamín A 624 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.2 mg
  • Vitamín E 2.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jogurt, tvaroh a majonézu rozmixujeme do krému.

  • 2

    Svazky bylinek opereme, osušíme, lístky otrháme, posekáme na jemno. Pažitku krájíme na ruličky, řeřichu odstřihneme a opláchneme. Bylinky a řeřichu zamícháme do tofu.

  • 3

    Okurku oloupeme, nakrájíme na kostičky, přidáme do tvarohu, osolíme, opepříme a osladíme.

Komentáře k receptu