Minikarbanátky z okouníka mořského
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 426 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 561 mg
 - Bílkoviny 49 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 274.3 mg
 - Draslík 761.4 mg
 - Vláknina 4320.8 mg
 - Vitamín A 4320.8 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.3 mg
 - Vitamín E 3.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 4.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté filé (mražené) z okouníka rozmixujeme. V horkém mléce namočíme toastový chléb, promícháme s rybou, oloupanou nasekanou cibulí, vejci, rozsekaným koprem a petrželkou. Směs osolíme, opepříme a okořeníme cayenským pepřem.
 - 
                                2
Ze směsi vytvarujeme malé karbanátky a osmažíme je v pánvi na oleji do zlatova.
 - 
                                3
Můžeme podávat s hořčičnou omáčkou.