Jahodový cheesecake
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 409 kcal
- Sacharidy 32 g
- Tuky 29 g
- Sodík 63 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 32 g
- Cholesterol 69.1 mg
- Draslík 132.2 mg
- Vláknina 5162.5 mg
- Vitamín A 5162.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 22 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1V kastrůlku zvolna rozehřejeme máslo s nalámanou čokoládou a vmícháme rozdrobené sušenky. 
- 
                                2Směs vložíme do koláčové formy, vymačkáme a uhladíme. 
- 
                                3Mascarpone utřeme s limetkovou šťávou a kůrou a vmícháme 2 lžíce moučkového cukru. Hmotu natřeme na sušenkový korpus a formu vložíme na 1 hodinu do chladničky. 
- 
                                4Očištěné, omyté a případně rozkrojené jahody poklademe na koláč. 
- 
                                5Cheesecake podáváme pocukrovaný zbylým moučkovým cukrem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        