Polévka z drůbežích žaludků
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 245 kcal
 - Sacharidy 11 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 214 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 15 mg
 - Draslík 1 mg
 - Vláknina 2827.3 mg
 - Vitamín A 2827.3 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěné a omyté drůbeží žaludky uvaříme v osolené vodě doměkka, vyjmeme a nakrájíme na tenké plátky.
 - 
                                2
Do vývaru přidáme očištěnou, nakrájenou zeleninu a chvíli povaříme. Potom přidáme nakrájené žaludky.
 - 
                                3
Z másla a hladké mouky připravíme světlou jíšku a zahustíme jí polévku. Podle chuti osolíme, opepříme a povaříme na krémovou polévku.