Česnekové tuňákové steaky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 184 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 257 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 38 mg
 - Draslík 508.4 mg
 - Vláknina 3464.3 mg
 - Vitamín A 3464.3 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 57 mg
 - Vitamín E 2.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na 180 stupňů Celsia předehřejeme troubu. Hlavičku česneku zabalíme do alobalu a necháme 45 minut v troubě.
 - 
                                2
Papriku omyjeme a dáme k česneku na 20 minut do trouby. Jednou ji otočíme.
 - 
                                3
Vařící vodou přelijeme rajčata, oloupeme, zbavíme jadérek a dužinu posekáme nadrobno. Chilli papričku zbavíme jader a nasekáme.
 - 
                                4
Z trouby vyndáme papriku, sloupneme ji a odstraníme semínka. Nakrájíme na kostičky, s rajčaty a chilli papričkou vložíme do misky.
 - 
                                5
Omyjeme koriandr, posekáme ho, přidáme k zelenině do misky, osolíme, opepříme a přidáme kmín.
 - 
                                6
Vyndáme z trouby česnek a necháme vychladnout. Do zeleninové směsi vytlačíme stroužky, promícháme a necháme přikryté v lednici uležet 60 minut.
 - 
                                7
Lehce osolíme a opepříme rybí steaky. V pánvi rozehřejeme margarín, dáme do něj rybu a dvě minuty opékáme z obou stran.
 - 
                                8
Podáváme se zeleninou.