Brambory pečené II.
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 145 kcal
 - Sacharidy 31 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 83 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 31 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 1032.5 mg
 - Vláknina 12500 mg
 - Vitamín A 12500 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 28.5 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Brambory očistíme, oloupeme a nakrájíme na plátky vysoké zhruba 7,5 mm. Osolíme a dáme péct do trouby na smaltovaném plechu.
 - 
                                2
Pokud brambory připravujeme pro jednu osobu, upečeme je na plotýnce přiklopené kastrolem.