Telecí kotlety na roštu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 277 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 12 g
 - Sodík 279 mg
 - Bílkoviny 40 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 166.5 mg
 - Draslík 648 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté kotlety osušíme a okraje nařízneme. Maso naklepeme, mírně osolíme.
 - 
                                2
Porce potřeme olejem, vložíme na rozpálený rošt a opékáme asi 5 minut. Po upečení potřeme každou kotletu máslem.
 - 
                                3
Podáváme s vařenými nebo osmaženými bramborami a tatarskou omáčkou.