Rostovská polévka ucha
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 192 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 1021 mg
 - Bílkoviny 18 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 6 mg
 - Draslík 905.8 mg
 - Vláknina 8405.4 mg
 - Vitamín A 8405.4 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 70.6 mg
 - Vitamín E 1.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 11.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do procezeného rybího vývaru přidáme oloupané, na kostičky nakrájené brambory, cibuli a petržel. Vaříme asi 15 minut.
 - 
                                2
Potom přidáme očištěného a vykoštěného candáta nakrájeného na 8 kusů, rajčata, bobkový list, pepř, sůl a vaříme ještě 10 minut.
 - 
                                3
Nakonec do hotové polévky vložíme kousek másla a přisypeme nasekanou petrželku.