Fazolkovo - broskvový salát s mandlemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 226 kcal
 - Sacharidy 25 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 119 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 25 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 581.1 mg
 - Vláknina 16308 mg
 - Vitamín A 16308 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 40.2 mg
 - Vitamín E 6.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Dáme vařit osolenou vodu do hrnce a krátce v něm povaříme fazolky.
 - 
                                2
V míse promícháme vychlazené fazolky, opláchnuté, vypeckované a na měsíčky nakrájené broskve, nahrubo nasekané mandle a nadrobno nasekanou hrstku čerstvé máty. Salát opepříme, osolíme mořskou solí, zalijeme citronovou šťávou s olejem a promícháme.
 - 
                                3
Před podáváním dáme salát vychladit do ledničky, aby se odležel.