Zelný salát s jablky a vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 58 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 67 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 0.5 mg
 - Draslík 226.4 mg
 - Vláknina 4025 mg
 - Vitamín A 4025 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 39.5 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté červené zelí nakrouháme na nudličky.
 - 
                                2
Spaříme vroucí vodou a necháme okapat a vychladnout.
 - 
                                3
V octu rozpustíme tablety Diachromu, přidáme olej, sůl a 100ml studené vody.
 - 
                                4
Zálivku zamícháme.
 - 
                                5
Kuličky vína rozpůlíme, oloupané jablko nastrouháme a vše přidáme k zelí, které vychladlo.
 - 
                                6
Zalijeme zálivkou, promícháme a dáme vychladit.