Malé drůbeží suflé
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 285 kcal
 - Sacharidy 9 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 263 mg
 - Bílkoviny 25 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 27.5 mg
 - Draslík 271.3 mg
 - Vláknina 39.8 mg
 - Vitamín A 39.8 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.4 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 37.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Drůbeží játra omyjeme a rozmixujeme na jemnou kaši.
 - 
                                2
K rozmixovanému masu přilijeme mléko.
 - 
                                3
Z bílků vyšleháme tuhý sníh.
 - 
                                4
Troubu necháme předehřát na 185 °C.
 - 
                                5
Vyšlehaný sníh vmícháme po lžících opatrně do masového pyré. Vzniklou kaší naplníme misky na suflé cca 2 cm pod okraj a ihned vložíme do trouby.
 - 
                                6
Pečeme 20 minut, během pečení troubu neotvíráme!
 - 
                                7
Po upečení ihned servírujeme.