Rybízová želatina
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2237 kcal
 - Sacharidy 555 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 9 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 555 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 1395.8 mg
 - Vláknina 45088 mg
 - Vitamín A 45088 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 206.3 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejprve rybíz očistíme a zbavíme stonků. Rybíz, skořici, cukr a hřebíček vaříme 10 minut. Poté ze směsi vyjmeme skořici a hřebíček.
 - 
                                2
Směs plníme do zavařovacích sklenic. Tyto stačí zavařit běžným způsobem.
 - 
                                3
Hotovou želatinu uskladníme v tmavé a chladné místnosti.