Pečené brambory s tymiánem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 62 kcal
 - Sacharidy 10 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 66 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 10 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 337.5 mg
 - Vláknina 4319.8 mg
 - Vitamín A 4319.8 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 10.7 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na velký plech s pečícím papírem naskládáme omyté, na dílky nakrájené červené brambory i se slupkou, potřeme je olivovým olejem, posypeme nasekaným čerstvým tymiánem, podle chuti osolíme a opepříme.
 - 
                                2
V předehřáté troubě na 230°C, pečeme 30-40 minut, během pečení obracíme. Brambory jsou hotové jsou-li křupavé a mají nazlátlou barvu.