Vepřové kotlety obalované v parmezánu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 968 kcal
 - Sacharidy 3 g
 - Tuky 94 g
 - Sodík 1001 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 86 mg
 - Draslík 417.5 mg
 - Vláknina 889.8 mg
 - Vitamín A 889.8 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 12 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Připravíme si větší misku, do které vložíme majonézu. Nahrubo nasekáme oloupanou cibuli, kterou přidáme k majonéze. Sýr parmezán nastrouháme na jemném struhadle a přidáme do majonézy. Osolíme, opepříme a promícháme.
 - 
                                2
Kotlety naklepeme a vložíme do připravené majonézové směsi. Opět promícháme a necháme 30 minut odležet při pokojové teplotě. Pak si na pánvi rozpálíme rostlinný olej a kotlety na něm prudce usmažíme.