Řeřichová polévka s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 92 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 927 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 184 mg
 - Draslík 391.4 mg
 - Vláknina 1132.5 mg
 - Vitamín A 1132.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 43 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Lístky řeřichy posekáme nahrubo, vejce rozšleháme. Do hrnce nalijeme vývar a přivedeme k varu. Přisypeme řeřichu, promícháme, přilijeme vejce přes vidličku a ihned vidličkou rozmícháme. Provaříme a odstavíme. Již mimo oheň ochutíme sojovou omáčkou a pepřem.
 - 
                                2
Polévku nalijeme do misek a podáváme.