Hovězí vývar do základních receptů
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 4732 kcal
 - Sacharidy 37 g
 - Tuky 611 g
 - Sodík 5455 mg
 - Bílkoviny 515 g
 - Uhlovodany 26 g
 - Cholesterol 1400 mg
 - Draslík 7018.3 mg
 - Vláknina 24690 mg
 - Vitamín A 24690 mg
 - Vitamín B6 4.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 76.2 mg
 - Vitamín E 5.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 26 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do velkého hrnce s vodou dáme maso,kosti,všechnu zeleninu,sůl.Prudce přivedeme do varu a vaříme asi 2 hodiny.Vyndáme maso a kosti. Maso dáme stranou.Jakmile vývar vychladne sebereme a vyhodíme vrstvu tuku,která se utvořila na povrchu.Vývar použijeme do jednotlivých receptů.