Telecí játra po maďarsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 809 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 44 g
 - Sodík 407 mg
 - Bílkoviny 80 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 1350 mg
 - Draslík 1316.2 mg
 - Vláknina 1842.4 mg
 - Vitamín A 1842.4 mg
 - Vitamín B6 3.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7.3 mg
 - Vitamín E 1.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 25.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Osolená játra opečeme po obou stranách na oleji.
 - 
                                2
Přidáme nasekaný česnek a na půlkroužky nakrájenou cibuli. Dusíme na mírném ohni, až cibule zesklovatí.
 - 
                                3
Nakonec pokrm posypeme mletou paprikou.
 - 
                                4
Podáváme jako minutku se suchou rýží nebo s hranolkami.