Kuřecí špízy s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 264 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 179 mg
 - Bílkoviny 33 g
 - Uhlovodany 23 g
 - Cholesterol 96 mg
 - Draslík 811.9 mg
 - Vláknina 7366 mg
 - Vitamín A 7366 mg
 - Vitamín B6 1.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 13.8 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté maso naklepeme, nakrájíme na stejné kousky a poprášíme karí kořením.
 - 
                                2
Jablka omyjeme, rozkrojíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na plátky silné asi 2 cm.
 - 
                                3
Na jehly střídavě napichujeme kousky masa, oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a plátky jablek.
 - 
                                4
Špízy grilujeme po všech stranách v troubě pod grilem.