Dušené hlávkové zelí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 143 kcal
 - Sacharidy 21 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 147 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 5.8 mg
 - Draslík 399.2 mg
 - Vláknina 11433.8 mg
 - Vitamín A 11433.8 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 82.4 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ze zelí odstraníme poškozené listy, zelí opláchneme a nakrájíme na nudličky. Nakrájené zelí vložíme na rozpuštěné sádlo, podlijeme vodou, přidáme sůl, kmín a dusíme za občasného míchání. Když je zelí téměř měkké, přimícháme ocet a cukr.