Rebarborový nákyp
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 527 kcal
 - Sacharidy 81 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 11 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 81 g
 - Cholesterol 27 mg
 - Draslík 968.5 mg
 - Vláknina 16882 mg
 - Vitamín A 16882 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 16.9 mg
 - Vitamín E 2.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 41.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Zapékací formičky vytřeme máslem. Jablka a rebarboru očistíme a pokrájíme na drobné kousky. Dáme do hrnce a přidáme cukr a vodu.
 - 
                                2
Jablka s rebarborou uvedeme k varu a přiklopené povaříme 6 minut. Müsli smícháme s moukou, práškem do pečiva, cukrem a zbytkem másla. Uvařená jablka s rebarborou rozdělíme do formiček a posypeme ovesnými vločkami. Pečeme při 200 °C 15 minut.