Krupičník
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 332 kcal
- Sacharidy 50 g
- Tuky 9 g
- Sodík 99 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 134.9 mg
- Draslík 38.9 mg
- Vláknina 3000 mg
- Vitamín A 3000 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1V kastrole rozehřejeme máslo, přisypeme krupici a za stálého míchání ji opražíme dorůžova. 
- 
                                2Potom přilijeme mléko a mícháme, až se krupice bude drobit. Nakonec přilijeme vejce ušlehaná do pěny, osolíme a vše mícháme, až vejce ztuhnou a pokrm bude sypký. 
- 
                                3Podáváme jako přílohu k masu i zelenině. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        