Papriky v soli
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 31 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 0 g
- Sodík 9694 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 213 mg
- Vláknina 4200 mg
- Vitamín A 4200 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 127.7 mg
- Vitamín E 1.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Papriky očistíme, omyjeme a umeleme. Promícháme je se solí a necháme stát několik hodin. 
- 
                                2Potom umleté papriky napěchujeme do malých, čistých skleniček a uložíme na chladnějším místě. 
- 
                                3Přidáváme do pokrmů před koncem vaření, k ochucení stačí malé množství. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        