Colbertův vývar

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 60 g Karotka
  • 60 g Celer řapíkatý
  • 180 g Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
  • 60 g Brukev řepka
  • 6 ks Vejce slepičí
  • 2 l Hovězí vývar základní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 147 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 1053 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 245.3 mg
  • Draslík 414.1 mg
  • Vláknina 3580 mg
  • Vitamín A 3580 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 11.4 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Karotku, brukev a řapíkatý celer pokrájíme nadrobno a uvaříme v troše vývaru 15 minut.

  • 2

    Do talíře rozklepneme jedno vejce, přidáme lžíci uvařené zeleniny, lžíci hrášku a zalijeme horkým vývarem.

Komentáře k receptu