Debrecínská pečeně s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 248 kcal
 - Sacharidy 0 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 259 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 174.9 mg
 - Draslík 53.6 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Plátky debrecínské pečeně prohřejeme na tuku a navrch vyklepneme celá vejce - dbáme, aby se žloutky neprotrhly.
 - 
                                2
Necháme zvolna zapéci - bílek necháme ztuhnout a žloutek musí zůstat polotekutý.
 - 
                                3
Nakonec bílek mírně osolíme a ihned podáváme.