Candát s máslem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Máslo čerstvé
  • 4 ks Pepř černý celý
  • 1 ks Bobkový list
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Candát obecný
  • 3 ks Nové koření celé
  • 1 hrst Petržel - nať
  • 1 špetka Kmín celý
  • 1 špetka Sůl
  • 1 l Vývar rybí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 874 kcal
  • Sacharidy 32 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 872 mg
  • Bílkoviny 147 g
  • Uhlovodany 30 g
  • Cholesterol 15 mg
  • Draslík 769.3 mg
  • Vláknina 22268.4 mg
  • Vitamín A 22268.4 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13.1 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 33.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rybu zbavíme šupin, omyjeme důkladně ve studené tekoucí vodě, zalijeme vývarem, přidáme nastrouhanou cibuli a všechno koření a přivedeme k varu. Na mírném ohni vaříme cca 20min.

  • 2

    Poté rybu vyjmeme, podáváme přelitou horkým máslem a nasekanou petrželkou.

  • 3

    Jako přílohu použijeme např. vařené brambory nebo salát z brambor.

Komentáře k receptu