Candát s máslem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 874 kcal
- Sacharidy 32 g
- Tuky 19 g
- Sodík 872 mg
- Bílkoviny 147 g
- Uhlovodany 30 g
- Cholesterol 15 mg
- Draslík 769.3 mg
- Vláknina 22268.4 mg
- Vitamín A 22268.4 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.1 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 33.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rybu zbavíme šupin, omyjeme důkladně ve studené tekoucí vodě, zalijeme vývarem, přidáme nastrouhanou cibuli a všechno koření a přivedeme k varu. Na mírném ohni vaříme cca 20min.
-
2
Poté rybu vyjmeme, podáváme přelitou horkým máslem a nasekanou petrželkou.
-
3
Jako přílohu použijeme např. vařené brambory nebo salát z brambor.