Filé zapečené s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 356 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 137 mg
 - Bílkoviny 106 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 13.8 mg
 - Draslík 114.7 mg
 - Vláknina 3896 mg
 - Vitamín A 3896 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.4 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Filé osolíme a vložíme do žáruvzdorné mísy vymazané máslem. Rybu poklademe plátky jablek, které jsme oloupali a vykrojili jsme jádřince, zakapeme citronovou šťávou a zaprášíme kari kořením. Na závěr rybu poklademe plátky sýra. Mísu vložíme do předehřáté trouby a pečeme, až je sýr zlatavý, asi dvacet minut.