Indické hřebenatky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 342 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 892 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 41.3 mg
 - Draslík 817.2 mg
 - Vláknina 5662.5 mg
 - Vitamín A 5662.5 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 47.5 mg
 - Vitamín E 2.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rozehřejeme olej, přidáme tmavá hořčičná semínka a smažíme je, až začnou pukat. Přidáme drcený česnek, hřebenatky a 2 minuty mícháme, až hřebenatky zmatní. Vyjmeme je a odložíme stranou.
 - 
                                2
Přidáme nasekanou cibuli, nudličky zelené papriky, chilli papričku a 3–5 minut za občasného míchání smažíme, až cibule změkne, ale ještě nemění barvu. Přidáme kurkumu, mícháme a smažíme ještě 1 minutu.
 - 
                                3
Vložíme mleté kešu oříšky, přilijeme vývar, přivedeme k varu a 5–10 minut zvolna vaříme, až omáčka zhoustne.
 - 
                                4
Do omáčky přimícháme hřebenatky, dochutíme pepřem a solí a zvolna vše dobře prohřejeme. Servírujeme.