Indický chléb čapátí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 134 kcal
 - Sacharidy 28 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 66 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 0 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 0 mg
 - Vláknina 1800 mg
 - Vitamín A 1800 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do velké mísy dáme mouku a sůl a zamícháme. V mouce uděláme důlek a vléváme do něj postupně vodu a mícháme, abychom vytvořili vláčné těsto.
 - 
                                2
Těsto 10 minut hněteme a poté ho vyválíme a rozdělíme na 12 stejných porcí. Každou porci vyválíme na pomoučněné ploše do kruhového tvaru.
 - 
                                3
Rozehřejeme nepřilnavou pánev, jakmile bude stoupat pára, stáhneme plamen a vložíme čapátí a až se začne nafukovat, obrátíme je. Stlačíme opatrně plochou lžící a ještě jednou obrátíme. Poté vyndáme a dáme do tepla, než osmahneme ostatní.
 - 
                                4
Podáváme teplé.