Španělská cibulová polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 195 kcal
 - Sacharidy 33 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 59 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 2 mg
 - Draslík 37.5 mg
 - Vláknina 889.8 mg
 - Vitamín A 889.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli nakrájíme na kolečka a rozebereme na kroužky, které zpěníme na oleji. Zalijeme vývarem z kostky masoxu, opepříme, okyselíme, osolíme a ještě chvíli povaříme.
 - 
                                2
Na pánvi s rozpáleným olejem opečeme malé topinky (nebo můžeme nasucho v topinkovači), které položíme na talíře a zalijeme polévkou.
 - 
                                3
Topinky v polévce změknou a krájí se lžící.