Bránovské grundle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 210 kcal
 - Sacharidy 7 g
 - Tuky 18 g
 - Sodík 276 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 7 g
 - Cholesterol 24.9 mg
 - Draslík 317.5 mg
 - Vláknina 4301.1 mg
 - Vitamín A 4301.1 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.5 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 22.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli osmahneme na oleji. Přidáme oloupaný, na nudličky nakrájený celer, prolisovaný česnek a nasekanou celerovou nať.
 - 
                                2
Očištěné a omyté rybky osolíme, opepříme a naplníme celerovou směsí. Spíchneme je jehlou nebo převážeme nití.
 - 
                                3
Rybky narovnáme do pekáčku, obložíme máslem a pečeme 15-20 minut.