Tuňákový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 286 kcal
 - Sacharidy 29 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 5866 mg
 - Bílkoviny 27 g
 - Uhlovodany 29 g
 - Cholesterol 13.5 mg
 - Draslík 831.5 mg
 - Vláknina 16983.5 mg
 - Vitamín A 16983.5 mg
 - Vitamín B6 0.9 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 97.7 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Uvařenou rýži smícháme s tuňákem, přidáme sterilované cibulky překrojené na půl a sterilované okurky nakrájené na kostičky. Můžeme přidat i sterilovanou kapii nakrájenou na nudličky.
 - 
                                2
Osolíme, opepříme a necháme v chladu uležet hodinu.