Hrušky se sýrem a vejci

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 13 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 120 g Sýr Ementál (Primátor)
  • 120 g Salám Mortadela
  • 500 g Hrušky
  • 200 ml Jogurt bílý
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 kávová lžička Citronová šťáva
  • 2 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 328 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 21 g
  • Sodík 66 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 174.8 mg
  • Draslík 282.2 mg
  • Vláknina 9193 mg
  • Vitamín A 9193 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.5 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejprve dáme vařit vejce na tři minuty.

  • 2

    Mezitím oloupeme a na kostičky nakrájíme hrušky, sýr a mortadelu.

  • 3

    Uvařená vejce také nakrájíme a zamícháme s již nakrájenými surovinami.

  • 4

    V míse smícháme citrónovou šťávu, jogurt a papriku.

  • 5

    Do směsi přimícháme připravené suroviny a dáme na 2 hodiny vychladit, poté můžeme servírovat.

Komentáře k receptu