Smažené filé naložené v pikantní marinádě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 213 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 237 mg
 - Bílkoviny 51 g
 - Uhlovodany 4 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 63.2 mg
 - Vláknina 1245.1 mg
 - Vitamín A 1245.1 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.4 mg
 - Vitamín E 1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Na marinádu si připravíme drobně posekaný česnek a cibuli. Přimícháme citronovou šťávu, sůl a chilli koření. Rybí filé necháme rozmrazit, zbavíme přebytečné vody, naporcujeme, potřeme marinádou a pod fólií necháme zhruba hodinu odležet v chladničce.
 - 
                                2
Na rozpáleném oleji marinované porce osmažíme, zdobíme plátky citronu a podáváme s bramborovou kaší.