Cibulový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 82 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 63 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 1.8 mg
 - Draslík 184.8 mg
 - Vláknina 4421.3 mg
 - Vitamín A 4421.3 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 9.4 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli oloupeme, překrojíme a nakrájíme na tenká půlkolečka.
 - 
                                2
Vložíme je do malého množství osolené, okyselené a oslazené vody s kořením a pod pokličkou vaříme asi 10-12 minut.
 - 
                                3
Uvařenou cibuli odstavíme z ohně, odkryjeme a necháme vychladnout. Vyjmeme koření a přimícháme olej.
 - 
                                4
Salát vydrží v přikryté nádobě v chladničce i několik dní.