Jogurtový krém s hruškami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 78 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 35 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 9.8 mg
 - Draslík 195.5 mg
 - Vláknina 4754.2 mg
 - Vitamín A 4754.2 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.3 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Hrušky omyjeme a neoloupané mastrouháme nahrubo do mísy.
 - 
                                2
Přidáme rozmíchaný, oslazený jogurt a ochutíme citronovou (nebo pomerančovou) kůrou. Vše dobře promícháme.
 - 
                                3
Krém rozdělíme do mističek a ihned podáváme.