Dip Bagna cauda
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1626 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 162 g
 - Sodík 4954 mg
 - Bílkoviny 40 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 150.8 mg
 - Draslík 794.6 mg
 - Vláknina 630 mg
 - Vitamín A 630 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.7 mg
 - Vitamín E 4.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 39.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejprve očistíme a prolisujeme česnek, poté česnek společně se sardelemi protřeme.
 - 
                                2
Na pánvi rozehřejeme máslo a směs česneku prohřejeme. Nakonec přilijeme olej a ještě teplé servírujeme.