Ovocný chléb s lesní směsí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 167 kcal
 - Sacharidy 41 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 4 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 41 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 411 mg
 - Vláknina 20523.5 mg
 - Vitamín A 20523.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 78.4 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
V hrnci povaříme asi 5 minut ovoce, cukr, 60 ml vody, a poté co změknou, směs slijeme a šťávu uchováme. Dna i stěny forem na pudink obložíme chleby bez kůrky, při potřebě je ořízneme. Formy naplníme ovocem a přikryjeme dalším chlebem, opět bez kůrky. Každou formu polijeme částí šťávy z ovoce. Pudink zatížený talířem vložíme na 2-3 hodiny do ledničky. Do zbylé šťávy vmícháme želé a za míchání směs vaříme 2-3 minuty.
 - 
                                2
Vychlazené pudinky před podáváním polijeme ovocnou směsí.