Stelline s jeseterem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 641 kcal
 - Sacharidy 73 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 610 mg
 - Bílkoviny 39 g
 - Uhlovodany 68 g
 - Cholesterol 90 mg
 - Draslík 831 mg
 - Vláknina 17577.5 mg
 - Vitamín A 17577.5 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 35.6 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 8.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Petrželku, bazalku, majoránku a celerovou nať opereme a nasekáme. Oškrábeme mrkev a pokrájíme na kolečka.
 - 
                                2
V pánvi rozehřejeme olej a osmažíme na něm bylinky a zeleninu. Rybí filety obalíme v mouce, osmažíme po obou stranách, osolíme a opepříme, zalijeme bílým vínem a víno necháme prudce vyvařit.
 - 
                                3
Jakmile se víno vyvaří, přidáme rajčata, při střední teplotě je 10 minut podusíme a rybí maso během této doby jednou obratíme. V hrnci v dostatečném množství vody uvaříme těstoviny, promícháme s pokrájeným rybím masem a omáčkou a ihned podáváme.