Pečená vepřová žebírka s medovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1143 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 88 g
 - Sodík 670 mg
 - Bílkoviny 62 g
 - Uhlovodany 21 g
 - Cholesterol 303.8 mg
 - Draslík 897.6 mg
 - Vláknina 298.8 mg
 - Vitamín A 298.8 mg
 - Vitamín B6 1.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.9 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytá a osušená žebírka rozsekáme na 4 porce, osolíme a poprášíme zázvorem. V misce promícháme med se sójovou omáčkou a sušeným česnekem.
 - 
                                2
Omáčkou z obou stranou potřeme žebírka, vložíme do pekáče a v předehřáté troubě pečeme zhruba 1 a 1/2 hodiny. Během pečení žebírka obracíme a potíráme omáčkou.
 - 
                                3
Pečená žebírka ihned podáváme.