Kuřecí jatýrka na jehle
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 365 kcal
 - Sacharidy 1 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 477 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 543.9 mg
 - Draslík 424 mg
 - Vláknina 39.8 mg
 - Vitamín A 39.8 mg
 - Vitamín B6 1.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 26.9 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omytá játra opepříme, jen nepatrně osolíme a nakrájíme na kousky.
 - 
                                2
Slaninu nakrájíme na takové plátky, abychom do nich zabalili kousky jater. Na jehlu napichujeme zabalená játra, potřeme olejem a po obou stranách pečeme na roštu. Při pečení jehly potíráme olejem.
 - 
                                3
Po upečení ihned podáváme.